Blog Arşivi

Toplam Sayfa Görüntüleme

Navigation

Parrot Yeni Mini Drone Modellerini Tanıttı

Parrot,ürün yelpazesini yeni modelleriyle birlikte geliştirmeye devam ediyor.Sadece havada uçan değil,karada,denizde de yol alabilen drone modelleri üretme amacıyla yola çıkan Parrot,büyük hem de küçük çocuklara hitap eden mini drone serisiyle farklı segmentlerde de satış yapmaya,yeni drone modellerini piyasaya sunmaya hazırlanıyor.Mini drone serisi toplamda 13 farklı drone sunuyor.
Son tüketicilere hitap eden ve oyuncak drone kategorisinde nitelendirebilecek eğlence amaçlı bu drone serisi,diğer Parrot modelleri gibi FreeFlight3 uygulamasıyla akıllı telefonlar üstünden kontrol edebilecek.Farklı fiyatlara sahip olacak olan drone modellerinin fiyatları da değişken ve Temmuz 2015’ten itibaren raflarda olması bekleniyor.
Yeni drone modelleriyle ilgili fikir sahibi olmanız açısından yeni Mini Drone serisinden 4 ana kategoriyi sizlerle,Seride yer alacak tüm modelleri aşağıdaki videolarda izleyin
Parrot MiniDrones-Hydrofoil
Suda yol alan bir drone modeli olan Hydrofoil,169 Euro‘luk fiyat etiketi ile satışa sunulacak.Suda da hareket edebilmesi adına özel bir sisteme ve suda batmaması için özel bir tasarım dinamiğine sahip.
Parrot MiniDrones-Airborne Night Gece uçuşu yapabilen bir seri olan Parrot Night serisinin üstünde ışıkları olan modelle gece uçuşu yapabilmek de mümkün.Akşam saatlerinde de bu oyuncaklarla oynamak ve etrafı aydınlatmak mümkün.Bu drone serisinin fiyatı 129 Euro olacak.
Parrot MiniDrones-Airborne Cargo
Mini Drone serisi içerisindeki bu seri,en temel ihtiyaca yönelik olarak hazırlanan modellerini içeriyor.Ufak dokunuşlar,tasarım değişiklikleri yapabileceğiniz,Cargo modellerinin fiyatının 99 Euro olması bekleniyor.Bu açıdan fiyat anlamında ulaşması en kolay olan drone modellerinden birisi...
Parrot MiniDrones-Jumping Race
Parrot tarafından hazırlanan hava araçları akla gelse de,karada da yol alan drone’lar üretmeye zaten başlamıştı.199 Euro’dan satışa sunulacak olan iki tekerlekli drone modellerini birbiriyle yarıştırırken oldukça eğlenceli olacak.
Paylaş

kuvvetmiraj

Hiçbir Kuruluşa Bağlı Değildir.Sunduğu Haberler Tamamen Web Sitelerden Harmanlanarak veya Bilgi Birikimimizi Sizlere Sunuyoruz...

Post A Comment:

0 comments: